Friday, April 20, 2012

hari Allah sayang aku...

14 April 2012

Modul 7: Kenegaraan

Tempat: VR3

Modul..mesti bosan!..yup mmg bosan pon..apa lagi klu bab kenegaraan...tapi mungkin modul itu akan jadi lebih menarik klu Fasi pandai manarik minat student..sapa yang bosan?aku lar tuh...

ice breaking:

fasi: saya nak kamu semua perkenalkan nama,fakulti,course n kelebihan yang kamu ada ataupon klu tak nak cerita kelebihan yang kamu ada, bagitau kuasa yang kamu nak... (agak menarik)
dan lagi satu, orang yang perkenalkan diri nanti akan bagitau nama orang yang sebelum-sebelumnya...(ini lagi mencabar otak aku nih..dah lar susah nak ingat nama orang)

seriusly susah nak ingat!..ramai kot..dah tu aku dok yang area last2...lagi banyak name yang aku kene ingat...memang betol2 fokus lar mase ice breaking tuh..pandai fasi tuh nak kite fokus.. i liked!

tiba turn aku:
macam biasa penampilan yang serius, tapi kelakar.. =)

Bissmillahirahmanirrahim, Assalamualaikum wbt..(tgn time nih sejuk giler)
Alhamdulillah, nama masih lagi nurfarhain binti rahsid, nurfarhain binti rahsid (aku pandang muka setiap orang...berkerut2 nak ingat name aku..haha) N U R F A R H A I N (siap eja weh)
bole panggil nur, farha, ain (siap tunjuk jari lagi, sebenarnye dah gugup giler)..
Fasi: uih, banyak nyer..(dgr jugak keluhan dari sahabat modul yang lain.) okie nak pnggil ape nih? statekan 1 jer....then aku pon jawab..farha..

fasi: okie farha..ape kelebihan yang farha ada...ataupon kuasa yang farha nak?

erm...kelebihan..saya tak tau saya ade kelebihan apa...mgkin orang lain bole nampak kot...kuasa,saya tak nak kuasa,sebab dah ada Yang Lebih Berkuasa...

fasi: okie..

tapi klu dibagi pilihan..saya nak tau masa depan..

fasi:..owh..kenapa?..cuba cerita.. ..

continue after midterm break...nak bersiap untuk balik ke tanah air...

wassalam...

1 comment:

Zarul Azuan Shaari said...

pergghh!suka2 ht jer continue!haha..